milion positive

Leuke zomertrends voor de zomer van 2021

De lente is aangebroken en de meesten kunnen vast niet wachten op een heerlijke zonnige en warme zomer. Een ieder hoopt waarschijnlijk ook dat we tegen die tijd weer kunnen afspreken met vrienden en familie om leuke dingen te doen, zoals naar het strand gaan of een glas wijn drinken op het mooie terras. Misschien heb je al genoeg leuke outfits en accessoires voor de zomer, zo niet, dan voorzien we je van vele zomertrends.

 

Het dragen van felle kleuren

Deze zomer zijn er zoveel felle kleuren, ze zijn niet alleen kleurrijk en vrolijk, je ziet er ook nog eens super bruin uit door het toevoegen van wat kleur aan je outfits en accessoires. Geel is een kleur die voor zowat iedereen geschikt is, het voegt wat extra fleurigs toe en kan zowel zakelijk als casual goed bij een outfit passen. Een mooie tas van Bear design kan je outfit helemaal compleet maken.

 

Duurzaamheid is belangrijk

Een andere belangrijke ontwikkeling in de mode-industrie is duurzaamheid. Kleding gemaakt in ontwikkelingslanden is niet meer levensvatbaar, daarom zie je steeds vaker duurzame kleding uit kledingwinkels opduiken.

 

Rugzak of heuptas

Rugzakken zijn ook weer erg populair. Niet alleen de kleding uit de jaren 80 is terug, ook de rugzakken uit het verleden zijn terug. Trek daarom die wijdere broek uit de kast en kies voor een heuptasje of een leuke kleine rugzak.

Wil je meer weten over de laatste trends of de leukste zomeraccessoires? Bezoek de website van Lederwarenwebshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *